930×122 POSADA 5

șofer acuzat

Șofer de autobuz filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți, la volan

Șofer de autobuz filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți, la volan.

Scandalos! Un şofer de autobuz din Bucureşti, în vârstă de 54 de ani, a fost filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți când conducea.

Mai mult decât atât, bărbatul făcea avansuri unor minore, notează Observatornews.ro

Potrivit sursei citate, conducerea STB (Societatea de Transport Bucureşti) a făcut plângere penală împotriva bărbatului şi a început o anchetă internă.

Pasagerii au fost cei care au observat că se află într-un real pericol, pentru că șoferul care mergea pe linia 143 ignora toate regulile de circulație. Bărbatul era atent doar la telefonul pe care rula un film pentru adulți.

Filmarea a fost făcută de o minoră care merge la şcoală cu autobuzul.

Fata povesteşte că şoferul de autobuz chema în cabină fetiţe cu vârste între 9 şi 14 ani.

Mărturii șocante

„Eram trei fete şi a spus că dacă ştim să sărutăm şi insista. „Vreţi să învăţaţi să vă sărutaţi? Dacă vreţi vă învăţ eu.” El ne-a zis şi ora la care se întoarce şi vine în acea staţie la Obor. Ne-a chemat în faţă şi a început să pună filmuleţe şi ne-a arătat şi o poză cum se pupau două femei”, a declarat una dintre victime, conform sursei citate.

Bărbatul le cerea și o taxă fetelor, ”50 de lei că o să le înveţe să se sărute cu limba și să le arate filme pentru adulți pe telefonul lor”, a mai declarat sora victimei.

Ajuns în fața șefilor, bărbatul a recunoscut fără nicio remușcare cele întâmplate.

Directorii de la Societatea de Transport Bucureşti au făcut plângere penală împotriva lui. Îl acuză de exhibiţionism, acte sexuale explicite şi expunerea unor imagini ce prezintă activităţi sexuale.

Chiar dacă reprezintă un real pericol, până la terminarea anchetei, legea nu îi permite societăţii de transport să-l dea afară pe șofer.

Sursă foto: Ziarul National

555×222  MAIA
570×90 MAIA