930×122 CAPRA 5

amenda

Șofer din Sibiu, amendat de polițiștii argeșeni cu peste 4.000 de lei

Un șofer din Sibiu a fost amendat de polițiștii argeșeni cu 4.175 de lei.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Acesta a fost depistat pe DN 73C, pe raza localității Berevoești, în timp ce transporta două bovine cu o autoutilitară, fără a deține documentele prevăzute de normele legale.

De asemenea, bărbatul avea și ITP-ul expirat la mașină.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

IPJ Argeș precizează:

„Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Golești au depistat un bărbat de 48 de ani, din orașul Miercurea Sibiului, județul Sibiu, care transporta cu o autoutilitară, pe DN 73C, pe raza localității Berevoești, două bovine, fără documentele prevăzute de normele legale.

Totodată, din verificările referitoare la autoutilitară, s-a stabilit că valabilitatea inspecției tehnice periodice a autovehiculului în cauză era expirată.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.175 de lei, conform prevederilor HG 984/2005 respectiv OUG 195/2002.”

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3