NOR CURIER 930X122

focuri de armă

Șofer oprit cu 20 de focuri de armă

Un șofer a fost oprit cu 20 de focuri de armă în trafic, în judeţul Galaţi. Bărbatul de 29 de ani nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale polițiștilor, potrivit antena3.ro

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Agenții au reușit să-l prindă pe fugar după ce au tras în roțile din spate ale autoturismului.

Șoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul Drugtest. În urma testării a rezultat că acesta consumase alcool, fiind totodată depistat pozitiv și la metamfetamină.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

De asemenea, și pe bancheta din spate a autoturismului au fost găsite 3 pliculețe, susceptibile a avea efecte psihoactive, mai notează sursa citată.

Fiind condus la spital de către polițiști, șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice.

Bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub control judiciar. În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și deținerea fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Sursă foto principal: Facebook Munikipiul Tecuci

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3