New Profesional Consult 930 x 122

șofer

Șofer tras pe dreapta. A rămas și fără mașină, și fără băutura de pe banchetă

Un șofer de 59 de ani, din Poiana Lacului, a rămas mașină după ce a fost depistat de polițiști transportând o cantitate considerabilă de alcool, pe bancheta din spate a mașinii. Este vorba despre o cantitate de aproximativ 300 l de alcool.

Citiți și: Pitești. Un tânăr de 19 ani s-a crezut pilot de curse

Bărbatul a fost oprit în trafic, pe DN 7, pe raza localității Ștefănești. De asemenea, pe lângă mașină, și alcoolul pe care îl transporta i-a fost confiscat de către polițiști.

Poliția Argeș precizează:

În ziua de 04 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat, în trafic, pe DN 7, pe raza localității Ștefănești, un bărbat de 59 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism, în interiorul căruia au fost găsite mai multe bidoane, în care se afla cantitatea de aproximativ 300 l de alcool.

Citiți și: Tupeu maxim! A făcut drifturi cu BMW-ul chiar în fața polițiștilor!

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 40 litri alcool etilic, 200 litri băuturi spirtoase, 300 litri băuturi intermediare, altele decât bere și vinuri, conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal.

Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat, iar cantitatea de alcool confiscată, în vederea continuării cercetărilor.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3