930 x122 grota rece

sancţiuni

Șoferi ”arși” la buzunare și mașini ridicate de polițiști, pe Bulevardul Republicii

Astăzi, 16 martie 2022, agenți ai Poliției Locale Pitești au acționat pe Bulevardul Republicii pentru sancționarea șoferilor care parchează neregulamentar.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Primăria Pitești anunță că politiștii locali au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, conform HG 1391/2006, pentru oprire în loc nepermis, valoarea totală a amenzilor fiind de 2030 lei, au întocmit 8 înștiințări în vederea sancționării conform legislației în vigoare și au efectuat ridicarea unui autoturism de pe domeniul public, din zona mai sus amintită.

Citiți și: Sancțiuni mai mari pentru acești șoferi!

Reamintim conducătorilor auto că, în scopul fluidizării traficului, locurile de parcare situate pe partea dreaptă a Bulevardului Republicii, după trecerea intersecției cu strada C.A. Rosetti, au fost desființate.

Municipalitatea roagă participanții la trafic să respecte, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor și marcajelor rutiere și să folosească parcarea supraterană aflată în proximitate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Ionuț spune:

    Super, numai așa ne civilizăm !

  • Florin spune:

    Amenzi mari sa de-a Poliția Locală

  • Adi spune:

    Zona cimitirului mereu e ocupata si nimeni nu da amenzi nici nu ridica sambata duminica se umple de masini parcate chiar daca este semnalizat .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90