930 x122 grota rece

carrefour

ȘOFERI CU TUPEU ÎN PARCAREA JUPITER CITY

Șoferi cu tupeu în parcarea Jupiter City. Reprezentanții centrului comercial Jupiter City au apelat în ultima perioadă și vor continua să apeleze la autorități pentru a-i pune la punct pe șoferii ”comozi”.

Citiți și: Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

Deși parcarea centrului comercial are un număr de locuri mai mult decât suficient, tot există șoferi care se încăpățânează să ocupe spații care nu le sunt destinate.

Din luna decembrie a anului trecut și până în prezent, Poliția Locală Bradu a fost solicitată să intervină în cazul șoferilor care parchează pe locurile pentru persoanele cu handicap.

Citiți și: Multe locuri de muncă disponibile în noul Argeș Mall. Ce se caută și ce se oferă

Potrivit Poliției Locale Bradu, au fost date atât avertismente, cât și amenzi. Valoarea unei sancțiuni, conform sursei citate, este cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei (500/1.000 de lei, dacă e plătită în termen de 15 zile).

Facem precizarea că centrul comercial Jupiter City se află pe teritoriul comunei argeșene Bradu. Prin urmare, autoritățile locale din Bradu sunt abilitate să intervină în astfel de cazuri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90