EcoMoto 930×122

alcoolemie

ȘOFERI INCONȘTIENȚI ÎN ARGEȘ

Șoferi inconștienți în Argeș. Poliția Argeș a depistat în weekend 4 șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, Ion G.(în vârstă de 34 de ani, din municipiul Curtea de Argeș) conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din oraș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit, însă, că avea o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, Eugen P., (în vârstă de 42 de ani, tot din municipiul Curtea de Argeș), conducea un autoturism pe strada Elena Cuza din municipiu, deși A avea o alcoolemie de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Un alt șofer care s-a urcat băut la volan este George A. (în vârstă de 33 de ani, din comuna argeșeană Coșești). Bărbatul conducea un autoturism pe DN 73C Câmpulung-Curtea de Argeș-Râmnicu Vâlcea, în comuna Domneşti. Avea o alcoolemie de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și un piteștean a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. Ion G., de 52 de ani, a fost surprins de polițiști pe DC 142, pe raza comunei argeșene Stolnici. Avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei patru șoferi s-au ales cu dosare penala, precizează Poliția Argeș. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90