NOR CURIER 930X122

ipj arges

Șoferii cu mașini ,,speciale” sunt luați ,,la țintă” de Poliție

Șoferii cu mașini ,,speciale” sunt luați ,,la țintă” de Poliție

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Inspectori din cadrul Registrului Auto Român Argeș au verificat mai multe autoturisme de pe raza județului Argeș în noaptea de 08 septembrie.

În urma acțiunii, aceștia au descoperit mai multe nereguli:

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

,,În seara zilei de 08 septembrie a.c, politiștii Biroului Rutier Pitești, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român – Argeș, au acționat în trafic, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere ce au loc pe fondul nerespectării reglementărilor privind starea tehnică a autoturismelor și motocicletelor, respectiv pentru depistarea utilizatorilor de vehicule cu modificări neomologate aduse asupra acestora.

Neregulile specifice stării tehnice au fost următoarele:

– defecțiuni de natură tehnică: 5;

– nereguli privind sistemele de evacuare și noxele: 2;

Șoferii cu mașini ,,speciale” sunt luați ,,la țintă” de Poliție

– folii neomologate: 1;

– alte nereguli: 2.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.060 de lei, și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Citește și: Argeș. Drum intens circulat, închis

De asemenea, în urma acțiunilor desfășurate în ultimele 48 de ore, de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, au fost aplicate 159 de sancțiuni contraventionale, în valoare de 13.485 de lei, fiind retrase 9 permise de conducere și reținute 5 certificate de înmatriculare.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: IPJ Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Adrian spune:

    Interesant este ca asemenea actiuni se afla din timp de catre anumiti „pasionati”. Din seara respectiva chiar nu a mai tras nimeni rafale de esapament. Deci marea majoritate a acestor „pasionati” sunt jmecherasi care au acoperire serioasa si nimeni nu are curajul sa se lege de ei. In plasa politiei si a RAR au cazut fraierii.
    Dar minunile nu tin mult, din seara asta, dupa lasarea serii, vor incepe iarasi. Unul din motive este ca politia, niciuna din politii, care lucreaza seara nu are chef de ei iar RAR nicidecum nu lucreaza dupa ora 17. Ar fi frumos daca cei deranjati de bubuielile lor i-ar opri in drum sa-si faca singuri liniste? Atunci ar interveni politiile, daca „pasionatii” si-ar lua nana la fundulet?
    Le spun „pasionati” pentru ca acum cateva luni unul din astia a zis ca este pasiune ce fac ei.
    Si ma refer la politii nu politie pentru ca intra in atributiunile a 3 organe de politie: politia locala, sectiile municipale de politie si brigada de circulatie.
    Eu va multumesc pentru activitatea depusa in slujba cetateanului, pentru paza si ordinea pe care ne-o oferiti dar eu nu va pot oferi increderea. Acum realizez de ce sunteti stresati in aceasta meserie si de ce trebuie sa va pensionati la 45-50 ani. Va luptati sa-i multumiti pe toti, pe cei pe care-i paziti si pe cei pe care trebuie sa-i paziti.

  • marian spune:

    ce te roade invidia de pasiunea altilor nu ai antelege

  • Adrian spune:

    Marinica, nu ma roade invidia si bubuiala din tobe nu e pasiune. Vreau sa vin fara tobe sub geamul tau, sa vad ce zici, sa vad daca-ti mai dorm copii. Dar la cata minte ai… Vad dupa cum scrii intelege. Te duce mintea dar te lasa acolo, nu te mai „antoarce”.

  • Victor spune:

    Este un dezmat total pe toate bulevardele orasului, mai ales in timpul noptii ….Niste adolescenti, in marea lor majoritate, cu o lipsa de bun simt dusa la paroxism, ne clatina timpanele cu ,,pasiunea,, lor de a scoate zgomote infernale din tobele modificate…Este foarte facil ca agentii de la circulatie sa le ridice talonul, pentru motiv ca aduc modificari motocicletelor si masinilor si sa-i trimita la RAR care sa constate daca sunt cf legii …Daca se va face in mod frecvent o asemenea actiune, cu siguranta acesti calareti pasionati in a distruge linistea orasului vor renunta la asemenea activitati de ,,tuning,, … In schimb am constatat ca unii dintre acesti agenti cascau gura fascinati si plini de admiratie, langa asemenea rasnite, generatoare de zgomot…In asemenea caz, este greu de crezut ca nu vom mai avea geamurile clatinate noaptea de asemenea ,,pasiuni,, ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90