New Profesional Consult 930 x 122

accident

ȘOFERUL CARE A OMORÂT UN COPIL ȘI PE MAMA LUI A FOST ARESTAT

Bărbatul de 49 de ani, din Comuna Vadu Moldovei, județul Suceava, reținut de polițiști în ziua de 18.08.2020, în urma accidentului rutier pe autostrada A1, soldat cu decesul a două persoane, a fost prezentat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile .

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Amănunte despre reținerea lui, AICI.

Aaccidentul a avut loc în cursul nopţii de 17 spre 18 august, pe Autostrada A1, la km 106.
Din cercetări s-a stabilit şi că şoferul TIR-ului avea montat un dispozitiv pe aparatul tahograf care împiedica înregistrarea timpilor de odihnă şi de conducere.

Citiți și: Accident grav, cu trei victime, în Argeș! Intervenție în forță

Bărbatul ar fi încercat să evite un echipaj de poliţie, motiv pentru care a întors mastodontul pe autostradă.

„Bărbatul ar fi efectuat o manevră de întoarcere, încadrându-se în efectuarea unui viraj la stânga în larg, pentru a se încadra pe o altă bretea de ieşire de pe autostradă, manevră prin care a ocupat atât banda 1 şi 2 de pe firul de deplasare către Bucureşti, cât şi banda de urgenţe.

În aceste condiţii, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar pe sensul către Bucureşti, nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu semiremorca ansamblului rutier. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul a doi dintre cei trei ocupanţi, respectiv o fetiţă de aproape 2 ani şi o tânără de 25 de ani, din Cluj Napoca”, precizeaza ieri IPJ Argeş.

Impactul a fost atât de puternic încât fetiţa a fost pur şi simplu decapitată.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3