NOR CURIER 930X122

asfalt distrus

Șoferul care a trecut intenționat cu mașina pe asfaltul proaspăt pus a fost amendat și a rămas pieton

Update, ora 09.26:

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Șoferul a fost identificat și sancționat de Poliția Orașului Mioveni. Acesta a rămas fără permis timp de 30 de zile, primind în același timp și o amendă ”consistentă”.

Felicitări Poliției Orașului Mioveni, căreia îi mulțumesc pentru promptitudinea cu care a răspuns față de incidentul de ieri, luând măsurile care se impun împotriva șoferului indisciplinat, din Dârmănești!

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Pentru ignoranța sa, acesta va reflecta în următoarele 30 de zile, din postura de pieton, la care s-a adăugat și o amendă consistentă.

Aviz amatorilor!”, a scris Ion Georgescu în urmă cu puțin timp pe Facebook.

Știrea inițială, ora 08.29 – Video/Argeș: Nesimțire maximă! Un șofer a înlăturat balizele și a mers cu mașina pe asfaltul proaspăt pus

Indolenţă, nesimţire și ignoranţă. De asta a dat dovadă un șofer care a decis să dea la o parte balizele care restricționau circulația și să intre cu mașina pe o porţiune de drum pe care asfaltul a fost proaspăt turnat.

S-a întâmplat în Mioveni, pe bulevardul Dacia, acolo unde autoritățile au desfășurat lucrări de asfaltare.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar incidentul a fost făcut public de primarul orașului, Ion Georgescu, care a postat pe Facebook imaginile.

 

Din imaginile video se observă cum, șoferul unui Logan de culoare roșie se oprește în fața covorului asfaltic proaspăt turnat, iese din mașină, înlătură balizele și își vede de drum.

Anvelopele au lăsat urme în asfalt, ceea ce înseamnă că șoferul a distrus în doar câteva minute munca de câteva ore a echipei de muncitori.

Poliția Locală Mioveni încearcă acum să-l identifice pe individul în cauză pentru a-l sancționa.

Nu permitem derbedeilor să-și bată joc de munca noastră!

Așa cum se observă în imagini, fără să țină cont de balizele de semnalizare sau de un minim bun simț, un șofer intră cu mașina peste asfaltul proaspăt turnat, provocând pagube.

Sper că Poliția Mioveni să-l identifice și sa îl sancționeze!”, a scris primarul Georgescu în dreptul imaginilor postate.

Sursă video: Facebook Georgescu Ion

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Pai si de ce nu i-au facut dosar penal pentru distrugere? Cine plateste pentru reasfaltarea zonei? Nu trebuia sa-l puna sa repare ce a stricat? Politistii doar atat stiu, sa dea o amenda de rahat, dar pagubele sunt suportate ca de obicei de ceilalti cetateni!

  • Gabriel spune:

    Nu cred ca exista sanctiune pentru acest nesimțit,ar trebui să refacă întreg covorul .

  • Misha mihai spune:

    Nu există sanctiune in codul rutier. Solutia ar fi ca firma care asfalta sa se constituie parte vatamata si sa l dea in judecata pentru recuperarea prejudiciului. Asta in conditiile in care firma a suportat reasfaltarea. Daca primaria a platit atunci primaria sa i deschida proces de daune. In fine.. in instanta il rezolva pe nesimtit insa dureaza.

  • Un cetatean spune:

    @Misha Mihai – Nu exista in codul rutier, dar exista in codul penal. Se numeste distrugere. E la fel cum ai merge pe domeniul public si ai sparge cosurile de gunoi stradale sau ai rupe bancile. Se pedepseste nu numai cu recuperarea prejudiciului ci si cu inchisoare, in functie de gravitate. Politistul rutier era obligat sa sesizeze mai departe celalalt departament din politie care are atributii pe aceasta linie. Faptul ca l-a iertat pe nesimtit dandu-i doar o amenda este nu numai incompetenta ci si un act care ar trebui pedepsit disciplinar.

  • Gabriel spune:

    Politia locala !!!!! Dosar pentru distrugere,cu ce drept a mutat un indicator rutier?acest șofer este capabil de orice ,pe când este trimis,la o testare,psihologic?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3