930 x122 grota rece

ioana inquieto-petrescu

SOȚIA LUI INQUIETO ÎMI TRIMITE MESAJ ÎN PRIVAT: ”TOȚI DIN PRESĂ VEȚI PLĂTI DAUNE”

Soția lui Inquieto îmi trimite mesaj în privat: ”Toți cei din presă veți plăti daune”. De aproximativ o lună de zile, un subiect abordat pe larg de presă este anchetarea lui Nicola Inquieto, cetățean italian cu afaceri în Pitești (amănunte, AICI, AICI și AICI). Astăzi a apărut o altă știre care îl are în prim-plan pe același Inquieto.

Citiți și: ULTIMA ORĂ: NICOLA INQUIETO, EXTRĂDAT

Tema articolului de față nu sunt Nicola Inquieto și problemele pe care acesta le-ar avea cu justiția (potrivit informațiilor OFICIALE furnizate de autorități). Subiectul este reacția pe care soția acestuia, Ioana Inquieto-Petrescu, a avut-o în urma știrii pe care am publicat-o astăzi pe ePitești despre acuzația de ucidere din culpă care i se aduce italianului (detalii, AICI).

La scurt timp după publicarea știrii (știre care apare nu doar pe ePitești), Ioana Inquieto-Petrescu mi-a trimis un mesaj în privat pe Facebook Messenger. Îl redăm integral, fix sub forma trimisă de autoare:

Citiți și: NICOLA INQUIETO, ANCHETAT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ

”Ție nu îți este rușine să postezi despre soțul meu asemena aberații? Chiar nu aveți respect voi, jurnaliștii, față de un om care a făcut atâta bine pe care românii nici într-o viață întreagă nu ar fi reușit în orașul Pitești? Când se vor rezolva toate lucrurile, să fiți convinși toți cei din presă că veți plăti daune.”, este mesajul soției lui Inquieto (click pe imagine pentru mărire):

Pentru ce să îmi fie rușine? Pentru că așa vrea soția unui om care, în prezent, este anchetat pentru mai multe infracțiuni?

În primul rând, niciun material, dar absolut niciunul pe care l-am scris despre Nicola Inquieto și care a apărut pe ePitești nu este ”o aberație”. La baza acestor articole stau informații OFICIALE, furnizate de autorități competente în domeniu. Inclusiv știrea publicată astăzi!

În al doilea rând, nu noi, jurnaliștii, avem dreptul să stabilim care este ”binele”, așa cum susține soția lui Inquieto, pe care l-ar fi făcut sau nu omul de afaceri. Pentru acest lucru există autorități competente.

În al treilea rând, ce daune să plătim noi, toți cei din presă? Ce daune să plătesc eu și cui pentru că transmit informații publice? Aveți de gând să mă dați în judecată pentru articolele respective? Foarte bine, Ioana Inquieto-Petrescu! Toate, absolut toate materialele publicate de ePitești care îl au ca subiect pe soțul dumneavoastră sunt scrise cu obiectivitate și, mă repet, pe baza unor informații OFICIALE. Nu am intervenit în viața privată a nimănui. Am scris articole care țin exclusiv de interesul public.

În al patrulea și ultimul rând, tonul pe care îl folosește Ioana Inquieto-Petrescu în mesajul pe care mi l-a transmis este incalificabil. (Sursă foto: Facebook) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90