Donaris 930 x 122

simfonia lalelelor

Soția marelui Dobrin și campionul Glință au vorbit la deschiderea Simfoniei Lalelelor

Update, ora 10:56

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

În aceste momente se desfășoară o conferință de presă prin care se marchează deschiderea Simfoniei Lalelelor, ediția 45.

Conferința a debutat cu discursul edilului Cristian Gentea. De asemenea, mai mulți invitați de onoare au luat cuvântul.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

 

Printre aceștia s-au aflat soția marelui fotbalist Nicolae Dobrin, cât și cetățeanul de onoare al municipiului Pitești, înotătorul Robert Glință.

Știrea inițială, ora 10:17 – Lume bună la deschiderea Simfoniei Lalelelor!

Lume bună la deschiderea Simfoniei Lalelelor!

Astăzi se deschide oficial o nouă ediție a Simfoniei Lalelelor.

 

Oaspecții sunt primiți chiar în aceste momente de către primarul Cristian Gentea la Primărie.

Au ajuns deja ambasadori și delegații din orașe înfrățite, parlamentari de Argeș (Simona Bucura-Oprescu, Remus Mihalcea, Adrian Miuțescu), primari din alte localități (precum Ion Georgescu de la Mioveni), reprezentanți ai mediului de afaceri (Gheorghe Badea de la Grupul Industrial Componente, George Caval de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș), reprezentanți ai clerului, ai Consiliului Județean (vicepreședinții Marius Nicoleaescu și Adrian Bughiu), directori de instituții și aleși locali și județeni etc.

La eveniment sunt așteptați și reprezentanți ai Guvernului, fiind confirmată, de exemplu, prezența ministrului Culturii, Lucian Romașcanu.

 

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3