New Profesional Consult 930 x 122

înmormântare victime crimă bascov

Soția și fetița medicului de la Spitalul Militar, înmormântate cu onoruri militare

Update, ora 12.17: Mama și fiica de 5 ani, care au căzut victime ucigașului de la Bascov sunt înmormântate cu onoruri militare.

 

La capela din Pitești au ajuns acum mai mulți militari.

 

Știrea inițială, ora 12.03 – Tragedie! Își îngroapă copilul și soția ucise!

Astăzi, în cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești va avea loc ceremonia de înmormântare pentru celelalte două victime ale oribilei crime din Bascov. 

Este vorba despre sora criminalului, asistentă medicală în cadrul Spitalului Militar Pitești, și fiica acesteia în vârstă de doar 5 ani.

 

Soțul femeii, medic la același spital, este singurul supravieţuitor al masacrului. Bărbatul a fost cel care a făcut descoperirea macabră marți, atunci când s-a întors de la serviciu.

Colonelul își conduce astăzi pe ultimul drum soția și fiica, după ce ieri, la Bascov, a participat și la înmormântarea socrilor și a celuilalt cumnat.

 

Îmbrăcat în negru și vizibil dărâmat de durere și de pierderea imensă pe care a suferit-o, medicul a fost văzut plângând pe umărul unui cunoscut, la capela unde se află trupurile neînsuflețite ale soției și fiicei.

 

În ceea ce îl priveşte pe criminal, acesta a primit arest pentru 30 de zile. Ucigașul cu probleme psihice se află acum la Spitalul Penitenciar Mioveni.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3