Donaris 930 x 122

Asistenţă

Soţul asistentei decedate la SJU Piteşti dă în judecată spitalul

Adrian Pantea, soţul asistentei decedate la SJU Piteşti dă în judecată spitalul. Acesta a făcut o serie de declaraţii în exclusivitate pentru antena3.ro, cu privire la faptele care s-ar fi petrecut şi au condus la decesul Nicoletei Pantea, angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Citiți și: Un medic celebru a murit la doar 39 de ani!

Vă reamintim, Nicoleta Pantea, în vârstă de 58 de ani, a decedat la sfârşitul lunii trecute în condiţii care fac acum obiectul unei anchete administrative privind îndeplinirea obligațiilor personalului.

 

Citiți și: Dramă! O copilă de 17 ani a murit după o operație de cezariană!

 

Astfel, potrivit antena3.ro, bărbatul spune că asistenta avea doza booster făcută în octombrie, nu cu câteva zile înainte de deces, așa cum erau informațiile inițiale.

Soțul cadrului medical a făcut plângere penală împotriva spitalului pentru a se descoperi ce s-a întâmplat de fapt, iar la autopsie a reieșit că femeia era de fapt infectată cu COVID, mai precizează sursa menţionată.

„A murit pe masa CT-ului. Sub ochii mei a murit soția”, a declarat bărbatul.

(Foto: descriptiv / Sursa: antena3.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Radu Gabriela spune:

    Si eu mi-am pierdut Mama persoana cea mai sfântă..si ea a fost as medical aici vreo 44 ani! Pe langa faptul ca i sa vb ca la ultima femeie nu au vrut să o mai primească în spital! La acest spital nu toti dar sant niste indivizi care nu se pot numi medici..aici mereu au fost probleme de comunicare..de bun simt! Si asta pt ca nu au stăpân! Trebuiesc dati afara clar sa meargă sa muncească în țările civilizate sa vedem acolo își permit să se comporte ca aici?

  • Radu Gabriela spune:

    Am ajuns nu numai eu la o concluzie tragică!! Decat sa apelezi la serviciile acestui spital mai bine mor acasa! Se vb foarte urat se comporta toti ca pe propria moșie! Se supără ca ii deranjezi..probabil vor bani degeaba! Au impresia ca vii aici de plăcere! Acest lucru trebuie sa dea de gandit autorităților!! Dar pe ele nu le intereseaza!!

570 X 90 CAPRA 3