930×122 CAPRA 5

anchetă

Pitești: La Spitalul Județean se face anchetă după moartea asistentei

După moartea asistentei Nicoleta Pantea, conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești a dispus efectuarea unei anchete administrative privind îndeplinirea obligațiilor personalului în sensul respectării circuitului pacientului.

Citiți și: Breaking. Polițist la IPJ Argeș, găsit incompatibil. A lucrat și la stat, și la privat

De asemenea, în vederea stabilirii existenței unui eventual incident de etică medicală, a fost solicitată analizarea tuturor aspectelor care au legătură cu acest caz, în cadrul Consiliului Etic.

Conducerea Spitalului Județean transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate.

Citiți și: Pitești. Criză fără precedent la Urgență! Medicii întreabă: ,,Cât credeți că mai putem?”

Dumnezeu să o odihnească în pace pe cea care ne-a fost colegă!”, transmite Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Reamintim că, Nicoleta Pantea s-a stins din viață la doar 58 de ani, toți fiind șocați de moartea prematură a asistentei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

10 comentarii

  • Nita spune:

    Cum sa bage in seama grandomanii doctori o asistenta ? Dar acum vor avea de a face cu bataiosul Pantea,mare director de o viata ! Sa plateasca cu varf si indesat chirurgul Olariu, ca vorba aceea : daca a avut bani sa cumpere apartament a……

  • fdgfd spune:

    e labareala in spitalul ala la greu si cunoscuta de conducere cat si de (complici morali)conducerea cj.vorbesc in calitate de pacient patit si nu o data.programari nerespectate(mai ales inaintea sarbatorilor) cand dintr-o data „a plecat medicul in concediu;-pai cum a plecat ca programarea am facut-o acum 3 zile;-pai nu stiti cum e la stat inainte de sarbatori ” sau ma prezint la data stabilita si surprize-surprize cu andreea marin „a plecat doctorul;-pai n-are program pana la ora 12 cum scrie pe usa ca acum e 11 fara 10;ba da da’ a plecat”.la privat si-ar permite labareala asta ? sa plece inainte de program mai mereu dar la stat cine ce-mi face ca ma cunosc cu ala cu ala unde-i raspunderea.
    am citit ca asistenta decedata a asteptat 6 h acolo in spital.condoleante.

  • alexandru spune:

    Dr.Olariu nu este la primul dosar de malpraxis. Poate de data asta va fi inlaturat acest felcer definitiv din Spit.Judetean…

  • Gigel spune:

    Pana cand mai este tolerată nesimțirea acestor bugetari? De ce nu se respecta programul afisat pe fiecare usa din spital ?

  • Gigel spune:

    Dacă ar trata cu respect pacienții si ar respecta programul de lucru nu ar mai lucra in privat . Cand va intra ITM si peste acești stimabile domni,le este frică?

  • Daria spune:

    Sa va fie rusine!!!Hieneloor…abia a ti asteptat momentul!!Ghinion…chiar este nevinovat omul!!Deranjeaza…normal…e prea bun!!Nu e normal sa si cumpere apartament???Nuuu…sa stea in cort!!!!!Sa vina cu pantofii rupti si sa va pupe pe voi !!!

  • Daria spune:

    Si observ ca sunteti si foarte bine informati!!!🤔🤔🤔Ce sa fie….ce sa fie!!!

  • Marilena spune:

    Dr. Olariu este un medic ce are cunoștințe solide, experiență, competent, un adevarat profesionist, dar inainte de toate este OM. Am fost pacienta dumnealui si pot spune ca am fost tratata cu toata responsabilitatea, avand foarte multa rabdare. Este un medic dedicat pacientilor sai si un om totodata care ar trebui sa aiba in aceste momente sprijinul comunitatii si respectul nostru, nu sa fie jignit sau sa i se aduca prejudicii de imagine.

  • Dana spune:

    Asistenta a murit de embolie datorita faptului ca era infectata cu covid.Exista personal medical infectat si pacienti infectati

  • cristea spune:

    De ce aruncați cu cacat in chirurgul Olariu? Femeia asta care a murit, asistenta, nu avea absolut nici o problema de chirurgie! A avut o fractura la coloana vertebrală și embolie pulmonara.Ce vroiati sa i facă chirurgul? Sa o taie pe burta și sa-i scoată cheagurile din plămâni ? Și in plus, nici măcar nu era bolnava lui, a consultat o la un moment dat si a spus f clar ca nu e de operat – lucru perfect adevărat după cum s a dovedit la autopsie .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90