930 x122 grota rece

cfr

SPĂLAȚI RUȘINEA! LICITAȚIE PENTRU GARA REGALĂ

Spălați rușinea! Licitație pentru Gara Regală. Regionala CFR Craiova a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație cu privire la Gara Regală din Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Licitația este pentru achiziţionarea serviciilor de expertizare a clădirii şi pentru realizarea proiectului în vederea ulterioarei reparări și restaurări a monumentului istoric.

Suma pusă la bătaie de CFR pentru expertiză și proiectare se ridică la 65.500 de lei.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

După desemnarea firmei câștigătoare, rămâne de văzut cât timp vor dura expertizarea și proiectarea, iar mai apoi când va fi desemnat constructorul pentru trecere, în sfârșit, la atât de necesarele lucrări.

Ani și ani de zile, Gara Regală din Curtea de Argeș a fost lăsată în paragină. La funerariile Regelui Mihai I faţada a fost acoperită cu o pânză care reda imaginea gării, tocmai pentru a nu ne face de râs în întreaga lume.

Despre indiferența, ba chiar nesimțirea cu care autoritățile au tratat de-a lungul vremii Gara Regală din Curtea de Argeș vă invităm să (re)citiți AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90