930×122 CAPRA 5

SPĂLAȚI-VĂ PE MÂINI DOAR CU SĂPUN, CĂ APĂ NU E! PE ÎNTUNERIC, CĂ E AVARIE ȘI LA ELECTRICA!

UPDATE ora 23: „Au avut o problemă cu o linie de înaltă tensiune. Au ocolit pe alte rute. Acum au remediat”, a precizat prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Mai multe zone ale Piteștiului sunt la această oră în beznă din cauza unei avarii la rețeaua electrică. Probleme sunt și cu apa potabilă.

Apelez la dvs. stimată redacție . Poate prin intermediul dvs. cei de la Electrica vor lua la cunoșțință de avaria de pe N. Dobrin. La telefon nu răspund . Țin menționez este oprită și apa potabilă . Am sunat la apă-canal și ei s-au scuzat motivând sunt pompele electrice. Este inadmisibil ții populația fără electricitate și fără apă într-o perioada de pandemie, când ni se cere ne dezinfectăm mâinile cât mai des. Apoi tot noi suntem de vină (…). Halal oraș smart. ții o stradă întreaga fără apa și electricitate„, ne-a semnalat un cititor.

Situația, relatată și de alte persoane, e confirmată de furnizorii de utilități.

Foto descriptiv: www.ganduridinierusalim.com

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3