930×122 CUMPANA 5

furt

Spargere de zile mari la un magazin din Argeș. Au furat țigări de 15.000 de lei

Spargere de zile mari la un magazin din Argeș. Au furat țigări de 15.000 de lei

Citiți și: Argeș: A făcut-o lată după ce a furat mașina cumnatului pentru o tură

Mai multe persoane au dat o spargere de zile mari la un magazin din Câmpulung.

După ce au întrerupt sistemul de supraveghere video, acestea au intrat prin efracție și au furat țigări în valoare de 15.000 de lei.

Citiți și: Un celebru manelist a rămas fără bani în cont. I-a fost clonat cardul

Spargerea a avut loc în noaptea de 10 spre 11 septembrie.

În urmă furtului, polițiștii au desfășurat mai multe percheziții domiciliare.

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior acesta a achitat valoarea prejudiciului către patronul păgubit.

IPJ Argeș precizează într-un comunicat de presă:

În ziua de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 10 spre 11 septembrie a.c., bărbatul în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi pătruns prin efracție într-un magazin din municipiul Câmpulung, de unde, după întreruperea funcționării sistemului de supraveghere video, și ar fi sustras țigări în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Pentru administrarea de probatoriu, în baza autorizării instanței, în ziua de 21 septembrie a.c. au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în Câmpulung, la locuințele unor persoane bănuite, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 31 de ani, din Câmpulung, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să vie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cursul cercetărilor, acesta a achitat valoarea prejudiciului către reprezentantul persoanei vătămate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.„.

Foto: descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

SMART KIDS 570×90