930×122 CAPRA 5

anaf

SPECIALIȘTII ANAF, ÎNTÂLNIRE CU CONTRIBUABILII

Specialiștii ANAF, întâlnire cu contribuabilii. Mâine, 16 octombrie 2019, de la ora 12, în sala de şedinţe a Primariei Curtea de Arges (bulevardul Basarabilor, nr. 99), contribuabilii din municipiu și localităţile învecinate sunt așteptați la o întâlnire cu reprezentanții Fiscului argeșean.

Citiți și: Argeș. O femeie este de negăsit!

Contribuabilii vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii octombrie 2019, serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual, precum şi alte noutăţi legislative.

La întâlnirea organizată vor participa specialişti din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş și Serviciului Fiscal Municipal Curtea de Argeş.

Citiți și: Argeș. Stăteau cu arma și cartușele în grădină

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3