930 x122 grota rece

abonamente

ABONAMENTELE LA BASCHET, PUSE ÎN VÂNZARE! CITEȘTE CÂT TE COSTĂ!

SCM Piteşti a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul competiţional 2014/2015. Iubitorii baschetului din Piteşti îşi pot cumpăra abonamente pentru sezonul care va debuta pe 27 septembrie.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Tichetele de acces pot fi folosite doar pentru partidele din Liga Naţională ale echipei BCM U. Preţul unui abonament este de 40 de lei. Copiii cu vârste până la 10 ani beneficiază de gratuitate. În ceea ce privește biletele pentru jocurile pe care BCM U le va disputa în Cupa României, acestea vor putea fi achiziţionate direct de la sală, la ora de desfăşurare. Preţul unui tichet este 5 lei, cu reducere pentru studenţi şi pensionari (3 lei).

Precizăm că abonamentele pot fi procurate de la sediul SCM Piteşti, situat pe bulevardul Petrochimiştilor, la nr.29. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3