930 x122 grota rece

academica

ACADEMICA, DOAR EGAL ÎN DEPLASARE. MIOVENI A BĂTUT ACASĂ

Penultima etapă din 2014 în Liga a doua la fotbal a început ieri în Piteşti, acolo unde, în seria a doua, CS Mioveni a învins cu 1-0 pe FC Bihor. Pe stadionul „Nicolae Dobrin” elevii lui Claudiu Niculescu au avut un meci destul de dificil în compania bihorenilor. Scorul a fost deschis încă din minutul 10 de Răuţă, după un corner executat de Galan, dar până la final tabela a rămas nemodificată.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În schimb, Academica Argeş (prima serie) a jucat astăzi în deplasare la FC Dorohoi. Scorul final a fost 0-0, deşi Academica a reuşit să marcheze în minutul 17, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side. În al patrulea minut al prelungirilor Sandu de la gazde a văzut direct cartonaşul roşu după un fault dur la mijlocul terenului.

În etapa viitoare Academica va juca pe teren propriu contra celor de la CF Brăila, iar CS Mioveni, în deplasare la FC Olimpia Satu Mare. (Foto: sportularadean.ro)

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3