930×122 CAPRA 5

academica

ACADEMICA, ADIO PROMOVARE!

Astăzi s-au desfăşurat meciurile contând pentru etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

În seria I ACS Academica Argeş Pitești a jucat pe teren propriu cu ocupanta primei poziţii în serie, FC Voluntari, iar în seria a II-a CS Mioveni a câştigat cu 3-0 la „masa verde” meciul cu FC Olt Slatina, care s-a retras din campionat.

Pentru Academica, ocupanta locului 2 în prima serie, partida de pe stadionul „Nicolae Dobrin” era esenţială pentru a mai spera la promovare. Echipa din Voluntari avea înainte de acest meci un avans de 5 puncte, precedenta dispută dintre cele două formaţii terminându-se la egalitate, 1-1, pe terenul ilfovenilor.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Până la pauză nu s-a marcat, scorul înregistrat în Pitești după primele 45 de minute fiind 0-0. După pauză, Olariu, de la gazde, a căzut în careu în minutul 53, cerând un penalty, dar arbitrul i-a dat cartonaş galben pentru simulare. Partida a fost una aprig disputată, dar fără multe ocazii de gol. FC Voluntari a dat lovitura către sfârșitul întâlnirii: Ene a scăpat pe contraatac singur cu portarul şi a înscris, scorul final fiind 1-0 pentru oaspeţi. În acest fel, cu nu mai puțin de 8 puncte în spatele Voluntariului, Academica poate spune adio promovării pe prima scenă fotbalistică a ţării. (Foto Arhivă: Facebook Academica Argeş Pitești)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3