NOR CURIER 930X122

academica

ACADEMICA ŞI CS MIOVENI, MECIURI CU PENALTY-URI ŞI SCANDAL!

Academica Argeş şi CS Mioveni, cele două reprezentate ale judeţului Argeş în Liga a doua de fotbal, au disputat astăzi meciurile contând pentru etapa a şaptea a competiţiei.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În seria I, Academica s-a deplasat la Baloteşti, acolo unde a întâlnit echipa din localitate, CS. Meciul părea uşor pentru Academica, la prima vedere, dar nu a fost aşa. În minutul 20, Lucian Ion a deschis scorul pentru CS Baloteşti, iar în minutul 42 Academica a egalat prin Buia, care a transformat o lovitură de la 11 m. Gazdele au revenit în avantaj în minutul 49, prin Ştefan Radu. Academica a beneficiat de o nouă lovitură de la 11 m în minutul 62, dar aceasta a fost irosită de Olariu care, câteva minute mai târziu, a fost schimbat. Egalarea a venit de abia în minutul 85, când Academica a beneficiat de un nou penalty, care a fost transformat de Vlad Rusu. Spectatorii au început să scandeze „Hoţii! Hoţii!”, iritaţi de faptul că Academica a primit trei lovituri de la 11 m. Iar în minutul 93, Chiţu a adus Academica în avantaj, echipa adoptată de municipiul Piteşti câştigând cu 3-2.

În seria a II-a, CS Mioveni a întâlnit, pe teren propriu, echipa Unirea Tărlungeni. Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 11, prin Elek. În minutul 59, CS Mioveni a beneficiat de o lovitură de la 11 m, ratată însă de Vintilă, tot el fiind şi cel faultat în careu. Oaspeţii puteau să îşi mărească avantajul în minutul 86, dar au ratat o ocazie importantă de a marca. Scorul final a rămas cel stabilit în minutul 11, astfel încât CS Mioveni întrerupe neaşteptat o serie bună de meciuri începută cu eliminarea din Cupa României a echipei de primă Ligă Astra Giurgiu.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Foto: fanatik.ro

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3