New Profesional Consult 930 x 122

cupa

ADRENALINĂ ȘI MOTOARE TURATE LA MAXIM ÎN MIOVENI

Mioveniul va găzdui o competiție sportivă de interes maxim pentru fanii automobilismului. În weekend-ul 16-17 august pe pista BEMO va avea loc Cupa Orașului Mioveni la rallycross.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Pentru prima zi, 16 august, între orele 12 și 17 sunt programate întrecerile. De la ora 17:30 se va desfășura o paradă a mașinilor de concurs până la sediul Primăriei. În parcarea instituției cei interesați vor putea admira automobilele. A doua zi a competiției, 17 august, va debuta la ora 10 cu o defilare a mașinilor pe bulevardul „Dacia”. De la ora 11, tot pe pista BEMO, va urma o nouă serie de întreceri. Premierea câștigătorilor va avea loc de la ora 15:30.

Competiția este organizată de Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat, printre alții, cu Federația Română de Automobilism Sportiv. (Foto: rallycrossromania.ro)

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3