Donaris 930 x 122

academica

AFLĂ CE AU FĂCUT AZI FC ACADEMICA ŞI CS MIOVENI!

Campionatul Ligii a II-a de fotbal a ajuns la etapa a III-a astăzi, programând pentru cele două echipe argeşene angrenate în competiţii meciuri cu adversari dificili.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, în seria I, FC Academica Argeş a dat piept, în deplasare, cu Farul Constanţa, o echipă de tradiţie a fotbalului românesc. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Baciu s-au văzut conduşi cu 1-0 imediat după pauză, prin golul marcat de Ochia în minutul 48, printr-un şut din interiorul careului mare. În minutul 76, Olariu de la FC Academica a fost eliminat deoarece l-a faultat dur, la mijlocul terenului, pe autorul golului. În ciuda eliminării, Academica a egalat în minutul 82, dintr-un penalty trasnformat de Pătraşcu. Scorul de 1-1 a rămas înscris pe tabela de marcaj până la finalul jocului.

De partea celalaltă, în seria a II-a, CS Mioveni a jucat pe teren propriu cu Metalul Reşiţa. În ciuda mai multor ocazii la poarta oaspeţilor, jucătorii din Mioveni nu au putut înscrie până la final, iar meciul s-a terminat la egalitate, 0-0.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Foto: sportularadean.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90