930 x122 grota rece

handbal

ANTRENOR VEDETĂ LA MIOVENI

Antrenor vedetă la Mioveni. Fostul portar al naţionalei de handbal feminin a României, Luminiţa Huţupan Dinu antrenează din această săptămână echipa de la Mioveni, informează pagina oficială de facebook a clubului. Aceasta va fi ajutată de către preparatorul Ionuț Tucă.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Reamintim că handbalistele din Mioveni joacă în Divizia A (Seria B), iar astăzi, de la ora 17.00, echipa va juca în deplasare etapa a treia din sezonul regulat.

CS Dacia Mioveni 2012 se va duela cu Sport Club “Mureșul” Targu Mureș.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Luminiţa Huţupan Dinu are un palmares impresionat: de trei ori câştigătoare a Ligii Campionilor, de două ori câştigătoare a Supercupei Europei, de 10 ori câştigătoare a Ligii Naţionale din România şi a Campionatului Naţional sloven, de 9 ori câştigătoare a Cupei României şi a Cupei Sloveniei, câştigătoare a Supercupei României 2007, câştigătoare a Cupei Cupelor 2007, câştigătoare a Trofeului Campionilor 2007, semifinalistă a Ligii Campionilor în 2012.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3