930 x122 grota rece

muzeu

AZI, PORȚI DESCHISE LA MUZEUL SPORTULUI ARGEȘEAN

Muzeul Judeţean Argeş-Secţia Muzeul Sportului Argeşean-Campionii oferă publicului vizitator prilejul să asiste la o întâlnire cu pasionații de şah din judeţ. Porţile muzeului din Pitești vor fi deschise în această după-amiază pentru toți iubitorii sportului minţii.

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

Începând de la ora 16, şahiştii le vor oferi celor prezenţi autografe şi o scurtă plimbare în lumea acestui sport. Vor prezenta publicului detalii legate de competiţiile la care au participat marea maestră internațională Elisabeta Polihroniade, Dănuţ Gabăr şi jandarmul Cristache Toculeţ. Vizitatorii vor avea ocazia să admire medaliile și diplomele obținute de Cristache Toculeţ la competițiile la care a concurat şi să asiste la prezentarea revistei Gambit.

Au confirmat participarea reprezentanți ai Direcției de Tineret și Sport și ai Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere Basarab I Argeş și elevi ai Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima” din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3