930×122 CAPRA 5

andreea panțuroiu

BAFTĂ! DOI ARGEŞENI, LA EUROPENELE DE ATLETISM ÎN SALĂ

Începând de astăzi şi până duminică, 8 martie, în Praga (Cehia) se vor disputa Campionatele Europene de atletism indoor.

Citiți și: Ansamblul folcloric Plai de Dor – spectacol de excepție la Festivalul din Praga

La competiţia în sală vor participa şi 17 sportivi din România, unii având şanse reale la obţinerea de medalii. Printre ei se numără şi doi sportivi din Argeş. Marian Oprea și Andreea Panțuroiu vor concura la triplusalt, masculin și, respectiv, feminin.

De-a lungul timpului, România a obținut rezultate bune la Campionatele Europene de atletism indoor, printre cei medaliați numărându-se și Marian Oprea.

Citiți și: MARIAN OPREA, REZULTAT FOARTE BUN ÎN FINALA DE LA MONDIALE

Amintim că recent Andreea Panțuroiu a câștigat argintul la triplusalt la Campionatele Balcanice de atletism în sală desfăşurate în Istanbul, Turcia. Detalii puteți (re)citi accesând linkul următor: http://epitesti.ro/stiri/sport/campulungeanca-andreea-panturoiu-argint-la-campionatele-balcanice/. (Foto: Andreea Panțuroiu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3