EcoMoto 930×122

baschet

BASCHETBALIŞTII PITEŞTENI, ÎN STRADĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Mai mulţi baschetbalişti piteşteni au ieșit pe Strada Mare din Piteşti, în condiţiile în care mâine şi poimâine BCM U are meciuri decisive cu BC Mureș Târgu Mureş.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

În frunte cu antrenorul secund Sorin Căprărescu, baschetbaliştii şi câţiva angajaţi ai clubului le-au împărţit trecătorilor fluturaşi prin care cer sprijinul spectatorilor pentru cele două partide din play-off de pe teren propriu. Pe fluturaş scria „Sala Sporturilor Trivale. BCM U Piteşti – BC Mureş Târgu Mureş, vineri, ora 17; BCM U Piteşti – BC Mureş Târgu Mureş, sâmbătă, ora 18:15. FII ALĂTURI DE NOI!”.

Este vorba despre meciurile de pe teren propriu pe care BCM U le va disputa cu BC Mureș Târgu Mureș în play-off-ul Ligii Naţionale de baschet masculin. Elevii lui Hristu Șapera au pierdut ambele partide jucate acum câteva zile în Târgu Mureș. Prin urmare, au nevoie de victorii în cele două meciuri de vineri și de sâmbătă pentru a merge mai departe în play-off. Înainte de toate, trebuie neapărat să câștige prima partidă. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90