NOR CURIER 930X122

constantin wesselly

BRONZ LA MINIVOLEI PENTRU CS DACIA MIOVENI 2012

În această săptămână în sala Extreme Titan din București a avut loc memorialul „Constantin Wesselly”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

La competiție, apărută la inițiativa antrenorilor dinamoviști Dănuț Mavrodin și Adrian Radu, au participat șase echipe de minivolei feminin, împărțite în două grupe: CS Dinamo București, CS Dacia Mioveni 2012 și CSȘ 5 București (în grupa A) și CSȘ Alexandria, CS Axiopolis Cernavodă și SCV Craiova (în grupa B).

Argeșencele, pregătite impecabil de Daniela Bezdedeanu, s-au clasat pe locul al treilea, obținând medaliile de bronz.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Clasamentul final a fost următorul: 1.CS Dinamo București 2.SCV Craiova 3.CS Dacia Mioveni 2012 4.CSȘ Alexandria 5.CSȘ 5 București 6.CS Axiopolis Cernavodă

Wesselly a fost unul dintre cei mai prolifici antrenori de junioare la volei, cu peste 40 de ani de carieră. A pregătit zeci de generații și a promovat o mulțime de jucătoare până în loturile naționale. A antrenat la LPS Mircea Eliade și la Flacăra Roșie București și la loturile naționale, la toate nivelurile. La finalul carierei a antrenat la Dinamo București, obținând încă din primul an o medalie de argint la Naționale. A câștigat peste 40 de medalii naționale cu loturile pe care le-a antrenat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3