EcoMoto 930×122

bradu

CELEBRE ȘCOLI DE FOTBAL S-AU ÎNTRECUT ÎN BRADU

Celebre școli de fotbal s-au întrecut în Bradu. În weekend, la Baza Sportivă din comuna argeșeană Bradu a avut loc prima ediție a concursului ”Cupa Steluțelor Real Bradu”.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Pe parcursul a trei zile, micii fotbaliști de la diverse entități sportive (școli de fotbal și cluburi) și-au putut demonstra talentul într-un turneu dedicat copiilor născuți în anii 2008 – 2010.

Evenimentul, organizat la inițiativa primarului comunei Bradu, Dan Stroe, și în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, a reunit mai multe echipe de fotbal, printre care A.C.S. Constantin Schumacher, A.C.S.F.C. Dani Coman, C.S. Real Bradu, Kinder Târgoviște și C.S. Mioveni.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Prima ediție a ”Cupei Steluțelor Real Bradu” a adus și un succes pentru echipa din localitate. Astfel, la categoria de vârstă 2008 fotbaliștii de la C.S. Real Bradu au obținut locul III.

Primarul Dan Stroe este cel care le-a înmânat micuților fotbaliști premiile cuvenite (cupe, medalii și dilpome), felicitându-i pentru rezultate și efort.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90