930 x122 grota rece

ciclism

CONCURS DE CICLISM ÎN MIOVENI: TURNIRUL NOBILILOR

Sute de ciclişti profesionişti şi amatori vor lua startul sâmbătă, 21 mai, în Mioveni, la prima ediţie a competiţiei Road Grand Tour – Turnirul Nobililor. Se estimează că se vor înscrie peste 300 de cicliști, care vor fi organizați pe 12 categorii de vârstă.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Potrivit organizatorilor, premiile pentru profesioniști vor porni de la 1.000 de lei la băieți și de la 700 de lei la fete. De asemenea, câștigătorii amatori vor fi răsplătiți cu produse. Niciunul dintre concurenți nu va pleca, însă, cu mâna goală, pentru că fiecare va primi câte un kit pentru ciclism, diplome și medalii.

Traseul va fi pe raza orașului Mioveni şi va avea o durată de circa 1 oră şi 30 de minute. Înscrierile se fac doar online până pe data de 18 mai 2016, iar participarea va fi liberă numai pentru cicliștii din Argeș. Participanții din alte zone ale țării vor achita o taxă de 100 de lei.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Organizatorii anunță că informaţii suplimentare legate de participarea la competiţie se pot obţine la adresele de internet http://www.roadgrandtour.ro și http://csdaciamioveni.ro/ ori la sediul CS Dacia Mioveni (bulevardul Dacia, nr. 3).

Organizatori sunt CS Dacia Mioveni și Asociaţia Judeţeană de Ciclism Prahova, în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni, Consiliul Județean Argeş, Orange România şi S.C. S.Ed.C Mioveni SRL.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3