NOR CURIER 930X122

escalade

CONCURS DE ESCALADĂ LA CHEILE DÂMBOVICIOAREI

Consiliul Județean Argeș invită amatorii de alpinism și escaladă să descopere farmecul reliefului carstic al Cheilor Dâmbovicioarei cu ocazia concursului Memorialul „Bebe Nistorescu”. Memorialul este parte a proiectului „Zona Montană a Argeșului și Muscelului – diversitate și unicitate în România”, dedicat alpinistului Bebe Nistorescu, fostul șef al Salvamont Pitești-Făgăraș Sud.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Sâmbătă, 19 septembrie, sportivi din cluburi de alpinism din întreaga țară își vor testa îndemânarea și talentul pe cele 12 trasee de escaladă, cu diferite grade de dificultate, pregătite pe suprafața Parcului Național Piatra Craiului în memoria alpinistului Bebe Nistorescu.

Competiția li se adresează iubitorilor muntelui de toate vârstele, traseele de escaladă fiind amenajate chiar în pereții abrupți ai Cheilor Dâmbovicioarei.

Citiți și: Argeș. Salvamontiștii se revoltă!

Evenimentul va începe la ora 10 și se va încheia la ora 16 cu festivitatea de premiere a participanților și cu un concert al trupei Măriutze.

Concursul este organizat de Consiliul Județean Argeș, sub coordonarea Serviciului Salvamont.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90