930 x122 grota rece

mioveni

CONCURS DE ȘAH ÎN MIOVENI

Concurs de șah în Mioveni. Școala Gimnazială „George Topârceanu” și Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar, vor organiza mâine, 7 martie 2018, concursul județean de șah „Paul Mustață”.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Organizat în memoria profesorului Mustață, concursul le este dedicat elevilor din clasele I-VIII şi se află la a treia ediţie.

Fiecare unitate școlară participantă va înscrie cel mult 12 elevi, care vor fi însoțiţi de cel puțin un cadru didactic, pentru asigurarea transparenței organizatorice.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Concursul va avea loc în incinta unității de învățământ, de la ora 13, iar câştigătorii vor fi premiaţi de organizatori.

Paul Mustaţă s-a născut pe 18 februarie 1952 și a fost viceprimar al oraşului Mioveni (1991-1996), consilier local (1996-2000), director al Școlii “George Topârceanu” (2009-2015), inspector școlar general adjunct (2009), membru al Comisiei Judeţene de arbitraj-șah, vicepreşedinte şi secretar al Asociaţiei de Prietenie Mioveni-Landerneau (Franţa) şi preşedinte al Asociaţiei Sportive Şcolare „Millenium”.

În anul 2008 a fost numit Fiu al Argeşului şi Muscelului, iar în 2010 a primit o diplomă de excelenţă “pentru merite deosebite în activitatea desfăşurată în domeniul administraţiei locale şi pentru sporirea prestigiului adus oraşului Mioveni”.

A fost un om foarte apreciat de elevi, profesori şi părinţi și un profesionist, dovadă stând și faptul că mulţi dintre elevii lui sunt astăzi dascăli, directori, medici etc.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90