Donaris 930 x 122

adrian tudor

CONDUCĂTORUL DE JOC AL NAȚIONALEI VA JUCA LA BCM U

BCM U Piteşti a parafat o înţelegere valabilă pe un sezon cu Adrian Tudor, conducătorul de joc al naţionalei României de baschet masculin.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În vârstă de 30 de ani și originar din Constanţa, Tudor evoluează pe poziţiile 1 şi 2.

Dacă prima parte a ediţiei de campionat 2014/2015 a petrecut-o alături de Steaua CSM EximBank, el a încheiat sezonul la BC Mureş Târgu Mureș, formație împreună cu care a cucerit medalia de argint în finala Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Adrian Tudor a fost component al echipei naționale a României în cinci campanii de calificare la EuroBasket. De-a lungul carierei sale, a jucat pentru CSU Brașov, CSU Asesoft Ploiești (opt sezoane) şi CS Otopeni. Are în palmares 7 titluri naţionale şi 6 Cupe ale României, trofee câştigate cu CSU Asesoft. (Sursă: scmpitești.ro, foto: dinvestiar,ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3