New Profesional Consult 930 x 122

craiova

CS_Mioveni_la_Brasov

„CRAIOLGUŢA” ÎNVINSE MIOVENIUL

CS Mioveni a pierdut astăzi meciul disputat în deplasare în Craiova, cu CSU (echipă finanțată de primăria condusă de Lia Olguța Vasilescu), în ultima etapă a sezonului regulat din Liga a II-a la fotbal.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Prima repriză s-a terminat la egalitate, 0-0, Năstăsie având, în minutul 23, ocazia de a înscrie pentru Mioveni. Câteva minute mai târziu Pleşan a dat emoţii echipei argeşene, când, în urma unei lovituri libere, mingea a trecut foarte aproape de buturile apărate de Ciucă. Curelea a deschis scorul în minutul 77 pentru craioveni, iar în minutul 86 Valskis a dus scorul la 2-0.

Antrenorul Craiovei, Gabi Balint, a odihnit o parte dintre titulari pentru play-off-ul care va începe chiar înainte de Paşti. Pentru CS Mioveni meciul nu a avut nicio miză, argeşenii nefiind implicaţi nici în lupta pentru accesul în play-off, nici în cea pentru retrogradare (deşi, la un moment, dat, a existat şi acest pericol).

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Cei doi antrenori au început meciul cu următoarele echipe: CS Mioveni: Ciucă – Cotigă, Stoica (căpitan), Răuţă, Stan, Negoiţă, Cheţan, Biceanu, Popa, Ayza și Năstăsie/CSU Craiova: Irimia – Kitanovski, Ljubinkovic, Izvoranu, Vătăjelu – Pleşan (căpitan), Ionescu – Varga, Valskis, Ganea – Curelea. (Foto: Arhivă)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90