New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

CRISTIAN GENTEA, APEL DE URGENŢĂ PENTRU FC ARGEȘ

Cristian Gentea, apel de urgenţă pentru FC Argeș. Astăzi, de la ora 15, se va desfășura o şedinţă ordinară în plen a Consiliului Local Piteşti, iar un subiect fierbinte pe ordinea de zi este legat de finanţarea clubului de fotbal FC Argeş.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Pe baza unor verificări şi concluzii ale Curţii de Conturi la alte primării din ţară, Primăria Piteşti nu ar mai avea voie să finanţeze activitatea echipei de fotbal a municipalității dacă FC Argeș va promova și va evolua în Liga I.

După cum bine se știe, obiectivul asumat de antrenorul principal Emil Săndoi pentru sezonul competițional 2018-2019 este promovarea în prima Ligă fotbalistică a țării.

Citiți și: E gata! Proiect vital, de aproape 1 milion de €, în Pitești

Având în vedere situația, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, Cristian Gentea, a decis să facă în ședința de astăzi o informare pe această temă către Consiliul Local.

De asemenea, în şedinţa de mâine a Biroului Politic al PSD Argeş Gentea le va cere parlamentarilor social-democrați din județ să inițieze urgent demersuri pentru schimbarea legislației, astfel încât Primăria să poată finanța FC Argeș și în eventualitatea promovării în Liga I.

„Este o chestiune de câteva luni, cel mult trei. Cam în trei luni trebuie schimbată legislaţia, altfel vor fi probleme.”, avertizează într-o declarație pentru ePitești Cristian Gentea, care este şi consilier local şi preşedinte executiv al PSD Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90