New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

CRISTIAN GENTEA, DECIZIE TRANȘANTĂ. VESTE PROASTĂ PENTRU JUCĂTORII LUI FC ARGEȘ

Cristian Gentea, decizie tranșantă. Veste proastă pentru jucătorii lui FC Argeș.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

FC Argeș a pierdut astăzi cu 2 la 3 meciul disputat cu CS Balotești pe teren propriu, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, partidă contând pentru etapa a 34-a a Ligii a II-a de fotbal.

Din cauza rezultatului de azi, dar și a prestației slabe din ultima perioadă a echipei, președintele clubului FC Argeș, Cristian Gentea, totodată președinte al PSD Pitești și consilier municipal, a luat o decizie tranșantă: salariile fotbaliștilor alb-violeți au fost blocate până la sfârșitul campionatului.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

”Salariile sunt blocate la FC Argeș. Din cauza prestației din ultima perioadă – trei înfrângeri consecutive, dintre care două pe teren propriu – am luat această decizie. Din următorul campionat trebuie să respecte regulile. Își vor primi salariile, însă este vorba despre salarii modice. În schimb, pentru rezultatele bune vor fi recompensați cu prime mari. Altfel, nu!

Vom plăti doar performanța! Cine vrea să joace în Pitești, fie că este vorba de fotbal, fie de baschet, trebuie să performeze.”, declară pentru ePitești Cristian Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3