New Profesional Consult 930 x 122

cs dacia mioveni 2012

CS DARTS MIOVENI, REZULTATE EXCELENTE

CS Darts Mioveni, rezultate excelente. Recent a avut loc a VIII-a ediție a Cupei orașului Mioveni la darts, etapă a Campionatului Naţional.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Competiția a adunat în fața dartboard-urilor 70 de jucători la concursul masculin și 18 la concursul feminin, fiind reprezentate cluburi din Bucureşti, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Braşov, Galaţi, Cluj Napoca și Mioveni.

La finalul competiției, CS Darts Mioveni a urcat pe podium prin Adrian Frim, care s-a clasat pe locul 2, și Gabriel Pascaru, care a ocupat locul 3.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

De asemenea, s-a disputat și Cupa Hattrick, competiție de darts la care s-au înscris 64 de jucatori la masculin și 18 la feminin.

Și aici CS Darts Mioveni a avut evoluții bune, Adrian Frim și Gabriel Pascaru reușind să ocupe câte un loc 3. CS Darts Mioveni a mai obținut 2 locuri 5, prin Alin Burcea și Cezar Rența. La concursul feminin, Giulia Olteanu de la CS Darts Mioveni a ocupat locul 2.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3