NOR CURIER 930X122

fotbal

CS_Mioveni_la_Brasov

CS MIOVENI A BĂTUT „BĂTRÂNA DOAMNĂ”

Astăzi s-au desfășurat ultimele meciuri ale turului play-out-ului şi play-off-ului Ligii a II-a la fotbal (cu excepţia partidei Unirea Târlungeni-Rapid CFR Suceava, amânată pentru marţi). CS Mioveni a avut meci în deplasare, cu UTA Arad.

Mioveniul a deschis scorul în prima repriză, în minutul 39, prin Alin Popa, care a executat în forţă un penalty obţinut în urma unui fault la Năstăsie. Portarul gazdelor, Stanciu, nu a putut para şutul puternic al lui Popa, aşa că CS Mioveni a preluat conducerea şi a intrat în avantaj la cabine după prima repriză. În minutul 52 Ayza a dus scorul la 2-0 pentru CS Mioveni, finalizând cu capul o centrare a lui Cheţan, iar în minutul 67 Biceanu a făcut 3-0, înscriind cu un şut de la 35 de metri. Scorul a rămas neschimbat până la final.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Iată care a fost componenţa celor două echipe:

UTA: Stanciu – Bocşa, Fl. Ardelean, Gornic, N. Oltean – Lazea, D. Dan (cpt.) – O. Popescu,  Simion, Farcaş – Trabalka
Rezerve: Horvat – Al. Lazăr, M. Ardelean, Dolga, Denuţ, Macovei, Opirlescu

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

CS Mioveni: Oct. Popescu – Cotigă, Negoiţă, Bg. Stoica (cpt.), Cheţan – Al. Popa, Biceanu, Răuţă, Galan – Năstăsie, Ayza
Rezerve: Ciucă – M. Olteanu, Gueye, Vintilă, D. Ene, Burghel, L. Iordache.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3