NOR CURIER 930X122

bcm u

CUPLAJ BASCHETBALISTIC ÎN PITEȘTI

Piteștenii vor avea parte de un adevărat regal baschetbalistic.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Sala Sporturilor Trivale va fi mâine, 3 februarie, gazda unui cuplaj excepțional. Mai întâi, de la ora 17:30, se va juca BCM U Pitești – U BT Cluj, meci contând pentru Liga Națională de baschet masculin. De la ora 20 va urma Energia Târgu Jiu – Pieno Zvaigzdes, partidă din FIBA Europe Cup.

Organizatorii anunță că cele două meciuri pot fi vizionate doar laolaltă, din motive de securitate (timpul ar fi prea scurt pentru evacuarea sălii între cele două partide). Intrarea generală pentru ambele dispute este de 15 lei. Copiii cu vârste de până la 4 ani au gratuitate, informează organizatorii.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Biletele vor fi puse în vânzare la casa de bilete de la Sală, cu începere de la ora 16. Intrarea spectatorilor se va face după ora 16:15.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90