NOR CURIER 930X122

bani

DE UNDE BANI PENTRU FC ARGEŞ?

FC Argeş 1953 a promovat în Liga a III-a de fotbal, după un baraj în două manșe pe care l-a controlat categoric în faţa oltenilor de la Recolta Stoicăneşti.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

Toate bune şi frumoase, numai că greul abia de acum începe. Echipa suporterilor şi a fostelor glorii alb-violete are nevoie în acest eşalon de un buget de minim 300.000 de lei pentru a putea rezista la un nivel cât de cât decent, ca să nu mai vorbim de promovare în Liga a II-a sau de alte obiective.

Deja suporterii îşi fac iluzii că Primăria Piteşti, care are deja o echipă în Liga a III-a (SCM), va investi şi în FC Argeş, numai că municipalitatea poate finanţa doar echipe şi sportivi din clubul său propriu. În aceste condiţii, va fi foarte greu pentru FC Argeş 1953 să reziste. Poate chiar să se înscrie!

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3