930×122 CAPRA 5

bemo

valeca_karate02

DEMONSTRAȚIE DE KARATE ÎN MIOVENI

Astăzi continuă programul sportiv inclus în calendarul Zilelor Mioveniului. De la ora 17, la ștrandul BEMO, va avea loc o demonstrație de karate.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Demonstrația va fi susținută de sportivii secției de profil a clubului local Dacia Mioveni 2012. Iubitorii acestui sport sunt invitați să urmărească demonstrația, intrarea fiind liberă.

Evenimentul din această seară vine după alte competiții organizate cu același prilej: înot, fotbal tenis, volei pe plajă și aruncări la coșul de baschet. La competiția de înot, de pildă, au participat peste 80 de copii de la CS Dacia Mioveni 2012 și de la două cluburi de natație din Câmpina, județul Prahova. Probele au fost de 25 și 50 de metri fluture, de 25 și 50 de metri spate, de 25 și 50 de metri bras și de 50 de metri liber. Toți participanții au primit cadouri din partea gazdelor, iar cei mai buni dintre ei au fost recompensați cu diplome, medalii și cupe.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90