Donaris 930 x 122

fc arges

DERBY-UL FC ARGEȘ-CS MIOVENI, REPROGRAMAT

Derby-ul județean din Liga a II-a de fotbal FC Argeș-CS Mioveni, reprogramat. Partida FC Argeș-CS Mioveni a fost reprogramată, urmând să se joace pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești marți, 1 mai 2018, de la ora 19:30, în nocturnă.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

„În urma discuţiilor din ultimele zile purtate de oficialii clubului FC Argeş cu reprezentanţii Digi Sport, conducerea postului de televiziune a acceptat modificarea zilei şi orei de disputare a partidei cu CS Mioveni, programată iniţial pentru luni, 30 aprilie 2018, de la ora 15, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Digi Sport a analizat cererea depusă de clubul FC Argeş şi a decis mutarea partidei pentru ziua de marţi, 1 mai 2018, de la ora 19:30.

Postul de televiziune care are drept de transmitere a meciurilor din Liga 2 a considerat că schimbarea datei şi a orei este în beneficiul ambelor părţi şi a acceptat doleanţa clubului din Trivale.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Conducerea clubului FC Argeş îşi doreşte ca stadionul să fie plin, având în vedere că meciul a fost pus la o oră rezonabilă: „Împreună cu reprezentanţii Digi Sport am căutat cele mai bune soluţii pentru a veni în sprijinul piteştenilor care îşi doresc foarte mult să fie prezenţi la acest meci. În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii postului TV, am stabilit ca meciul FC Argeş-CS Mioveni, din cadrul etapei a 32-a a Ligii secunde, să se dispute marţi, 1 mai 2018, de la ora 19:30.

Considerăm că această schimbare a datei şi a orei de disputare a partidei este în beneficiul fotbalului şi al suporterilor argeşeni, care sunt foarte importanţi pentru noi. Ne dorim ca aceştia să fie prezenţi în tribunele stadionului „Nicolae Dobrin” în număr cât mai mare pentru a încuraja echipa.”, declară Dragoş Şerban, directorul executiv al lui FC Argeş.”, a informat cu puțin timp în urmă site-ul oficial al clubului piteștean.

Anterior deciziei de astăzi, galeria lui FC Argeș avertizase că nu va fi prezentă la meci, reclamând ziua, dar mai ales ora la care fusese programat inițial partida. ”Toată suflarea argeșeană își dorește reprogramarea meciului, dacă nu în altă zi, măcar la altă oră, dupa 18, atunci când și cei care nu sunt bugetari să poată ajunge în timp util la meci.”, ne declara ieri un suporter (subiectul pe larg, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90