New Profesional Consult 930 x 122

dică

DICĂ DUCE SCM PITEȘTI PE PRIMUL LOC

SCM Pitești a urcat pe primul loc în seria a III-a a Ligii a 3-a la fotbal.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Elevii antrenați de Nicolae Dică au acumulat 32 de puncte după ce ieri au învins cu 1-0 (0-0) pe teren propriu pe Concordia Chiajna II, din Ilfov. În cadrul aceleiași etape, a 17-a, CN Dinicu Golescu Câmpulung a făcut doar egal acasă, 0-0, cu CS Ștefănești. Muscelenii au tot 32 de puncte, dar golaveraj mai slab decât piteștenii, care au preluat șefia seriei de la câmpulungeni.

Tot 32 de puncte a acumulat și CS Afumați, din Ilfov, grație victoriei obținute în aceeași etapă în deplasare, 2-0, cu CS Podari. Și față de CS Afumați echipa din Pitești are un golaveraj mai bun.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Obiectivul nostru este promovarea. Ne bucurăm că după patru etape am ajuns pe primul loc, am recuperat acel handicap de 7 puncte pe care-l aveam faţă de echipa care era pe primul loc, Muscelul Câmpulung. Deocamdată nu s-a terminat campionatul, mai avem de jucat 9 etape şi trebuie să muncim la fel de mult. Le-am spus băieţilor înainte de acest joc că am ajuns într-un moment în care depindem doar de noi. Trebuie să fim modeşti în continuare, să muncim cu multă responsabilitate, să luăm fiecare meci în parte şi să venim cu 3 puncte!”, a declarat după meci Nicolae Dică, antrenorul principal al lui SCM Pitești, citat de pagina oficială de Facebook a clubului.

Victorioasă a încheiat și FC Argeș 1953. Alb-violeții au câștigat cu 3-1 (2-1) meciul disputat ieri pe stadionul din Ștrand cu CS Rucăr. Partida a contat pentru etapa cu numărul 20 din Liga a 4-a (Județeană – Argeș). (Foto: Facebook SCM Pitești).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90