New Profesional Consult 930 x 122

emil săndoi

E OFICIAL! SCHIMBARE LA FC ARGEȘ

E oficial! Schimbare la FC Argeș. Emil Săndoi este noul antrenor principal al echipei de fotbal de Liga a II-a FC Argeș. Numirea a avut loc în această dimineață, într-o o conferință de presă desfășurată la Primăria Pitești.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Săndoi a semnat cu FC  Argeș un contract pe o perioadă de un an și jumătate. Obiectivul este promovarea în Liga I la finalul ediției de campionat 2018-2019.

Potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu (foto), Emil Săndoi va face echipă cu Vali Năstase, care a devenit antrenorul secund al alb-violeților. Preparator fizic va fi Dan Didiță, iar Dumitru Hotoboc va rămâne antrenorul cu portarii.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Vă amintim că publicația noastră a anticipat numirea lui Emil Săndoi încă de la începutul lunii decembrie a anului trecut (amănunte, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3