New Profesional Consult 930 x 122

emil săndoi

EXCLUSIV! SCHIMBARE IMPORTANTĂ LA FC ARGEȘ

Schimbare importantă la FC Argeș. Potrivit surselor noastre, clubul FC Argeș ar urma să bată palma cu Emil Săndoi pentru postul de antrenor principal al echipei piteștene.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Săndoi ar urma să preia echipa ulterior ultimului meci oficial pe care FC Argeș îl mai are de disputat în acest an (în Liga a II-a, pe 9 decembrie, cu ASU Politehnica Timișoara). Cele două părți s-ar fi înțeles deja asupra termenelor contractului în ceea ce privește salariul și obiectivul pentru sezonul viitor: promovarea în Liga I.

În vârstă de 52 de ani, liber de contract, Emil Săndoi, fostă glorie a Universității Craiova, a jucat și la FC Argeș către sfârșitul carierei sale de fotbalist. Ca antrenor, până în prezent, cea mai bună poziționare a sa a fost funcția de selecționer al naționalei de tineret U-21 a României.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Amintim că acum, cu rezultate foarte bune, FC Argeș este antrenată interimar, după plecarea lui Iordan Eftimie, de tandemul Augustin Eduard – Paul Ciobanu.

În ultimele săptămâni, conducerea clubului alb-violet a negociat și cu alți antrenori (amănunte, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90