EcoMoto 930×122

fotbal

ECHIPA PRIMĂRIEI MIOVENI, VICTORIE ZDROBITOARE

Echipa Primăriei Mioveni, victorie zdrobitoare. Astăzi s-a dat startul celei de-a II-a ediții a Cupei Asociaţiei Oraşelor din România la minifotbal, competiție care se desfășoară la nivel national.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Echipa de fotbal alcătuită din angajați ai Primăriei Mioveni a disputat prima sa partidă din grupă, împotriva echipei Primăriei din Bolintin-Vale. Argeșenii au câștigat fără drept de apel, cu un scor fluviu: 14-1.

Meciul s-a jucat pe terenul sintetic acoperit La Balon, de lângă Școala Generală „George Topârceanu” din Mioveni.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Precizăm că echipa Primăriei Mioveni face parte din a treia regiune, alături de echipele primăriilor din Plopeni, Azuga, Lehliu-Gară, Buşteni, Băicoi, Răcari, Topoloveni și Bolintin-Vale.

La turneul final se vor califica 8 echipe din cele 7 regiuni de dezvoltare ale țării, împărțite în 2 grupe de câte 4. Ulterior, primele 4 echipe din cele 2 grupe vor juca în semifinale, respectiv finala mică şi finala mare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3