Donaris 930 x 122

fc arges

ECHIPAMENTUL FC ARGEȘ VA AVEA IMPRIMAT CHIPUL LUI DOBRIN

Fotbaliştii de la FC Argeş vor evolua la meciul cu UTA Arad, de vineri, de la ora 18.00, de pe propriul teren, în noul echipament care va avea imprimat pe el şi chipul lui Nicolae Dobrin.

Citiți și: În sfârșit! Vestea care schimbă soarta noului stadion „Nicolae Dobrin”

Anunțul a fost făcut pe pagina fcarges-pitesti.ro: „Acest lucru este posibil în urma discuţiilor purtate de Viorel Tudose, patronul Getica 95, unul dintre cei mai importanţi traderi din domeniul energiei pe piaţa concurenţială, sponsorul principal al echipei FC Argeş şi doamna Gica Dobrin, soţia Prinţului din Trivale.

Deşi în trecut au existat divergenţe între cele două părţi, lucrurile încep să revină la normal pentru binele fotbalului argeşean. Puntea de legătură între cele două părţi este Viorel Tudose, sponsorul principal al clubului FC Argeş, care prin tot ceea ce face, dovedeşte că este interesat ca lucrurile să meargă în direcţia cea bună la echipa fanion a judeţului”.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Gica Dobrin: “O motivaţie în plus pentru jucători!”

Potrivit sursei citate. Gica Dobrin, soţia lui Nicolae Dobrin, îşi doreşte ca fotbaliştii să obţină rezultate cât mai bune în Liga I şi să facă din FC Argeş o echipă de temut, aşa cum era pe vremea Gâscanului: “În urma discuţiei pe care am avut-o cu domnul Viorel Tudose şi pentru dragostea ce o poartă pentru Gicu, nu am putut refuza propunerea ca chipul lui Gicu să apară pe tricourile de joc ale echipei FC Argeş. Consider că este un suflu nou şi o motivaţie în plus pentru jucători să obţină rezultatele pe care le dorim cu toţii. Îmi doresc foarte mult ca FC Argeş să atingă performanţele pe care le-a avut pe vremea soţului meu!”.

Amănunte, AICI!

Foto: Facebook FC Arges

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3