930×122 CAPRA 5

centrul civic

ECRAN DE MARI DIMENSIUNI ÎN MIOVENI PENTRU MICROBIȘTI

Pe platoul din Centrul Civic din Mioveni vor fi montate un ecran LED de mari dimensiuni și un sistem de sonorizare pentru vizionarea tuturor meciurilor Campionatului European de Fotbal U21, la care participă și naționala de tineret a României.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

„Pentru a fi alături de comunitate la cele mai importante evenimente sociale și sportive, cât și pentru a răspunde unui număr însemnat de solicitări venite din partea microbiștilor din Mioveni, ca și în anii trecuți, pentru vizionarea celor mai importante meciuri ale Campionatului European de Fotbal U21, în perioada 16-24 iunie 2019 pe platoul din Centrul Civic vor fi montate un ecran LED de peste 20 de mp și un sistem de sonorizare”, informează Primăria Mioveni.

România face parte din Grupa C, iar meciurile echipei noastre sunt programate astfel:

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

-18 iunie ora 19:30, România – Croația;

-21 iunie ora 19:30, România – Anglia;

-24 iunie ora 22, România – Franța.

Componența grupelor este următoarea:

-Grupa A: Italia, Spania, Belgia și Polonia;

-Grupa B: Germania, Danemarca, Austria și Serbia;

-Grupa C: Anglia, Croaţia, România și Franţa.

Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în cinci oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine și Serravalle.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90